MAT Airways Skoplje leti iz Beograda

Bez autora
Jul 07 2010

Avio kompanija MAT Airways Skoplje, u vlasništvu srpske kompanije Metropolitan Investment Group, uspešno je završila svoj prvi let avionom Boeing 737 500 na liniji Beograd – Krf.Ova kompanija je, naime, krajem prošle godine sa turističkom agencijom KonTiki kupila avion koji će saobraćati iz Beograda i Skoplja. Svi turisti koji uplate aranžmane u agenciji Kon Tiki putovaće tim avioprevoznika. Tako Boeing 737 500 već leti u Tunis, Grčku, Španiju, Italiju, Tursku.

Stambeni krediti Alpha plan sa zaštitnom kamatomAvio kompanija MAT Airways Skoplje, u vlasništvu srpske kompanije Metropolitan Investment Group, uspešno je završila svoj prvi let avionom Boeing 737 500 na liniji Beograd – Krf.

Ova kompanija je, naime, krajem prošle godine sa turističkom agencijom KonTiki kupila avion koji će saobraćati iz Beograda i Skoplja.

Danijela Pušara, portparol kompanije MAT Airways objasnila je za Emg.rs da će svi turisti koji uplate aranžmane u agenciji Kon Tiki putovati tim avioprevoznika. Tako Boeing 737 500 već leti u Tunis, Grčku, Španiju, Italiju, Tursku.

“Želimo da postanemo regionalni lider u čarter letovima i putnicima nudimo 10 do 15 odsto jeftinije aranžmane nego druge agencije”, kaže ona i dodaje da će iz glavnih gradova Srbije i Makedonije biti i redovnih linija prema Nemačkoj, Italiji i drugim evropskim mestima.

Aviokompanija bi, prema njenim rečima, do kraja godine trebalo da pojača flotu, najverovatnije Boeingom 737 300.   

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik